£ 3.49 per toko kanggo Pangiriman Sarua dinten - Ordr sateuacan 2 sonten!

Kami Ordrs

Ordrs mangrupikeun platform online anu ngamungkinkeun anjeun balanja lokal tina sababaraha toko bahan makanan lokal anu dipikanyaah kalayan étika.

Kami gaduh sababaraha toko spesialis anu kalebet toko étnis, tukang lauk sareng tukang balanjaan vegan - pembeli pribadi kami ngalaksanakeun ordrs ku cara dipersonalisasi (titip catetan dina pamayaran sareng wartoskeun ka kami kumaha anjeun hoyong urang nyiapkeun bahan balanjaan anjeun) sareng bawa balanjaan anjeun ka panto panto anjeun dina sababaraha jam.

COVID 19

Salami waktos anu sesah ieu, kami parantos nempatkeun prosedur pikeun ngadukung masarakat sareng mastikeun yén kami ngalaksanakeun ordrs sacara aman:

- Pangiriman bakal dilaksanakeun sacara teu kontak sareng PPE (masker wajah sareng sanitis tangan)

- Teu aya méakkeun minimum

- Ordr sateuacan 2 sonten kanggo slot pangiriman dinten anu sami sateuacan aranjeunna béak

Toko Paporit Anjeun

Balanja ti independen anu anjeun paling resep ka pangecér ageung dina hiji platform

sampurna dipetik

Sampurna-ngangkat Ngahasilkeun

Kami ahli sareng terang kumaha milih hasil anu paling seger sareng kualitas pangsaéna

pangiriman

Pangiriman dinten anu sami

Ordr gancang-gancang pikeun ngajamin slot pangiriman dina dinten anu sami!

Testimonials

Salaku diulas di:

RESEP SCRUMPTIOUS ORDR (MMMMM ...)

# Kantong PlastikFree

Kami dina perjalanan pikeun masihan conto ka rohangan pangiriman anu dipénta - nunjukkeun ka aranjeunna yén anjeun tiasa étika ogé bisnis anu suksés sareng damel dina nerapkeun prosés anu langkung étis sareng ramah lingkungan.

The 4 És

etika

Kami ngubaran sadayana leres, naha anjeun palanggan, padamel atanapi pasangan. Kami parantos ngaidentifikasi masalah anu hébat sareng étika dina rohangan pangiriman anu dipénta sareng percanten pisan yén ékonomi manggung (damel antara kontrak jangka pondok sareng padamelan leupas) berpotensi janten saling nguntungkeun pikeun padamel sareng pengusaha. Visi anu ambisius kami nyaéta ngartikeun ulang industri, supados adil sareng étika. Kitu ogé nyayogikeun niléy pikeun pangguna kami, kami milarian kolaborasi sareng organisasi sareng individu anu ngabagi visi kami, pikeun ngartikeun ulang ékonomi gig.

lingkungan

Tina plastik dugi ka gas rumah kaca, dunya nyanghareupan seueur masalah lingkungan. Kami gairah ngeunaan ngarahkeun révolusi e-commerce ramah lingkungan. Kami bakal nanem modal dana kami kana solusi anu ramah lingkungan sapertos kendaraan listrik sareng kantong pamawa biodegradable. Kalayan dukungan ti organisasi anu sami sareng dukungan pamaréntah - Ordrs bakal naratas gelombang e-commerce anu ramah lingkungan.

episiensi

Kadang-kadang urang tiasa terperangkap dina padamelan sadidinten sapertos meresihan, masak… Balanja. Upami anjeun ngaraos balanja mangrupikeun padamelan anu matak pikasieuneun, naha henteu ngantep kami ngabantosan anjeun pikeun ngabébaskeun waktos. Kami bakal balanja pikeun anjeun, nyatakeun anjeun waktos anu anjeun sayah pikeun bersantai, babarengan sareng jalma anu anjeun resep sareng ngalakukeun hal anu anjeun paling resep

kaunggulan

Akhirna, kami nyayogikeun jasa anu saé diluyukeun sareng kabutuhan anjeun.

Rakan Étika Urang