£ 3.49 per toko kanggo Pangiriman Sarua dinten - Ordr sateuacan 2 sonten!

Domoda (Gambian Peanut Stew)

bijil kacang
"Mangrupikeun "rebus kacang taneuh" (kacang) anu leueur anu diwangun ku sayuran naon waé anu sayogi, biasana waluh atanapi ubi jalmi, sareng basa anu saos "

Ngarasakeun saos anu beunghar sareng raos anu némpelkeun kacang unik, tomat seger sareng témpé tomat.

Jelas pikeun ningali naha ieu mangrupikeun piring nasional Gambia!

Diajar ngadamel Domoda:

bahan:
  • 1 lb steak sapi atanapi 1 pon dada hayam, potong sakumpulan ½ inci (atanapi anggo potongan hayam tulang-tulang sareng didamel dina saos; sakali asak tinggalkeun potongan-potongan atanapi cabut daging tina tulang teras tambihan kana rebus .)
  • Bawang gedé 1, diced
  • 2 sendok minyak zaitun
  • 3 cengkéh bawang bodas, minced
  • 3 tomat Roma, dicincang
  • ½ tiasa (3 oz) témpél tomat
  • ¾ cup mentega suuk alami, henteu manis
  • 4 kubus bouillon Maggi atanapi Knorr
  • Xnumx gelas cai
  • Sisir bonét Scotch, diced, numutkeun kahoyong panas
  • 4 gelas waluh atanapi ubi, diced
  • Uyah sareng cabé secukupnya

 

metoda:

  • Panaskeun minyak dina oven Walanda anu ageung. Tumis bawang dugi ka emas. Tambihkeun daging sapi sareng bawang bodas teras tumis dugi daging sapi henteu deui janten pink. Tambahkeun tomat sareng masak salami 3 menit. Tambahkeun témpél tomat, cabé, mentega suuk sareng aduk kanggo ngahiji. Tambihkeun cai sareng kubus bouillon. Kulub, ngirangan panas, tutup, sareng simmer salami 15 menit, aduk sakapeung. Tambahkeun waluh, tutup, sareng teraskeun masak 35-40 menit atanapi dugi waluh lembut, aduk sakapeung. Usum ku uyah sareng cabé.
  • Sajian panas ku sangu. Stew Ieu raos langkung saé énjing.

 

Daring Gourmet, Maret 2013

Posts Related

Pituduh Vegetarian Anu Salamet
Navigasi: Naon Éta Veganism? Naha Kuring Kudu Jadi Vegan? Kumaha Cara Ngadaptasi Resep Grocers Vegan V ...
Maca deui
Tandoori Turki
"Buka konci ubar kanggo kalkun panggang umum sareng téhnik akalna New York City Heather Carlucci-Rodriguez ...
Maca deui
Vegan Burger - Teguh, Panggang sareng Sacara Sepuhna Ilahi!
"Super vegan burger! Pisan, raos sareng raoseun pisan, ieu burger anu vegan sareng non-vegan ...
Maca deui

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar