£ 3.49 per toko kanggo Pangiriman Sarua dinten - Ordr sateuacan 2 sonten!

Tandoori Turki

Tandoori Turki
"Buka konci ubar kanggo kalkun panggang umum kalayan téhnik akalna New York City Heather Carlucci-Rodriguez"

 

Anu unik pikeun nyobaan Natal ieu, Tandoori Turki anu dipangaruhan ku India - ngagabungkeun rasa anu béda ti Turki sareng rasa India anu dipikacinta.

 

Jantenkeun Tandoori Turki Natal ieu !:

 

bahan:

 

Tandoori masala:
2 1/2 séndok siki katumbiri
2 séndok siki jinten
1 séndok ditambah 1 siki cabé hideung
1 séndok kapulaga taneuh
2 teaspoons bubuk cabe
1 séndok téh fenugreék garing
1 séndok téh cengkéh
1 3 "-4" iteuk kayu manis, dipotong-potong
1/4 séndok téh siki ajwain

Garam masala:
24 daun salam, runtuh
3 séndok polong kapulaga hideung
2 1/2 séndok siki jinten
2 séndok cabé hideung
1 1/2 séndok polong héjo kapulaga
1 séndok siki katumbiri
2 séndok siki ajwain
2 sendok cengkéh sapotong
1 3 "-4" iteuk kayu manis, dipotong-potong

Kalkun:
1 kalkun 12-14 pon
1/4 cangkir uyah halal
5 polong kapulaga hideung
5 polong kapulaga héjo
1 séndok siki jinten
1 bawang beureum sedeng, dicincang
2 gagang seledri, dicincang
4 cengkéh bodas

Marinade:
4 cangkir (1 liter) yogurt polos susu
1/2 gelas dicincang jahé
1/2 gelas jus jeruk nipis seger
1/4 gelas bawang bodas dicincang halus
1/4 cangkir paprika
2 séndok tandoori masala
2 séndok garam masala
2 teaspoons bubuk cabe
1 séndok téh cabe hideung anu anyar digiling

 

metoda:
Pikeun tandoori masala:
Roti roti bakar dina wajan dina panas sedeng, sering diputer-puter, dugi ka seungit, sakitar 2 menit. Antepkeun tiis. Dianggo dina sakumpulan, halus giling campuran dina pabrik rempah. ULAH: Tiasa didamel 1 sasih payun. Simpen kedap udara dina suhu kamar.

 

Pikeun garam masala:
Roti roti bakar dina wajan dina panas sedeng, sering diputer-puter, dugi ka seungit, sakitar 2 menit. Antepkeun tiis. Dianggo dina sakumpulan, halus giling campuran dina pabrik rempah. Ayak ngaliwatan saringan sedeng-bolong kana mangkok alit; aduk ngahiji. ULAH: Tiasa didamel 1 sasih payun. Simpen kedap udara dina suhu kamar.

 

Pikeun kalkun:
Pat kalkun garing ku anduk kertas. Usap jero sareng luar sareng uyah; mindahkeun kana kantong ninggang. Bahan kalkun sareng polong kapulaga sareng siki jinten, teras bawang, seledri, sareng bawang bodas.

 

Pikeun marinade:
Purée sadayana bahan dina campuran. Tuang marinade kana kantong ninggang. Ngolésed kalkun. Dasi kantong sareng atur kalkun, sisi payudara ka handap, dina panci beurat anu beurat. Kulkas sapeupeuting.

 

Hayu kalkun nangtung dina kantong dina suhu kamar salami 1 jam. Hurungkeun sisi payudara ka luhur. Ngadamel liang uap dina kantong upami diperyogikeun ku pitunjuk pabrikan.

 

Panaskeun oven dugi ka 400 ° F. Kalkun panggang salami 30 menit. Ngurangan panas kana 350 ° F. Panggang dugi ka thermometer anu dibaca instan dilebetkeun kana bagian paling kentel tina pingping (kantong tusukan kalayan thermometer) ngadaptarkeun 160 °, sakitar 1 1/2 jam langkung lami. Potong luhur kantong kabuka, ati-ati tina uap sareng jus, teras tarik deui kalkun. Kalkun panggang dugi payudara anu coklat pisan tapi henteu diduruk sareng thermometer dilebetkeun kana pingping ngadaptar 165 ° F, 15-30 menit deui.

 

Mindahkeun kana piring. Hayu istirahat sahenteuna 20 menit sateuacan ukiran.

 

Samentawis éta, saring jus kana panci ageung. Sendok gajih tina permukaan. Kunyit dina panas sedeng dugi saos diréduksi janten 3 1/2 gelas, sakitar 20 menit.

 

Ukiran kalkun. Sajikeun kalayan kuah ngiringan.

 

Posts Related

Pie Lauk sareng Cheesy Mash
"Henteu aya anu ngéléhkeun pie lauk krim pikeun tuangeun anu raoseun." Resep anu meunang penghargaan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun ...
Maca deui
Pie Angon Vegan
"Pie angon vegan ieu mangrupikeun impian (tuangeun) tina impian!" Pie angon vegan ieu sadayana anu anjeun pikahoyong ...
Maca deui
Hotél Lancashire
"Lancashire Hotpot - Domba sukulén dina kuah anu beusi, ditutupan ku kentang anu lembut di handapeun na garing janten ...
Maca deui

Ninggalkeun comment hiji

Perhatikeun, koméntar kudu disatujuan saméméh maranéhna dipedar