£ 3.49 per toko kanggo Pangiriman Sarua dinten - Ordr sateuacan 2 sonten!

FAQs

Kumaha béntenna sareng balanja online ti pangecér ageung (mis. Tesco langsung)?

Anjeun langkung dipikaresep tibatan balanjaan ti sababaraha jinis pangecér - panginten supermarket utama sapertos Tesco, toko diskonter sapertos Aldi sareng independen sapertos toko kadaharan internasional.


Visi kami pikeun nempatkeun jalan tinggi online, ngamungkinkeun anjeun balanja ti pangecér ageung ka kios pasar (sareng toko sanés anu teu aya online) dina hiji platform online anu gampang terpusat. Kami masihan anjeun rupa-rupa jalan tinggi sareng genah balanja online.


Naon carita di balik Ordrs?

Éta sadayana dimimitian ku nilai!


Réncang pendiri, Jimi sareng Davidson pendak di Universitas York - nilai silih kami pikeun ngalaksanakeun bisnis sacara étika sareng gaduh pangaruh anu positip pikeun dunya ngarah ka nyiptakeun Ordrs. Kami parantos nyabut perjangjian sareng mitra sateuacanna (anu bakal ngahasilkeun kami kauntungan anu ageung) kusabab karep urang pikeun ngalaksanakeun bisnis sacara sopan. 


Saatos ningali pertumbuhan rohangan pangiriman anu dipénta - anggota tim pendiri Ordrs - Jimi sareng Davidson ngajalankeun tés di Universitas York (tempat kami diajar) anu suksés. Kami teras nyobian jasa kami di Lewisham sareng diajar langkung seueur! Kami teras-terasan ngaevaluasi pikeun ngajantenkeun jasa anu bakal nambihan nilai hébat kana kahirupan anjeun!


Naha kuring tiasa balanja ti langkung ti hiji toko?

Leres, éta mangrupikeun faktor konci anu ngajantenkeun urang unik! Anjeun tiasa nempatkeun ordr tina sadaya toko dina halaman wéb kami!


Dupi anjeun tiasa nambihan langkung seueur produk dina halaman wéb anjeun?

Kami sering ngamutahirkeun produk dina halaman wéb kami - kami tiasa nambihan barang énggal dina sababaraha menit. Tinggalkeun kami pesen dina obrolan langsung, email kami di davidson@ordrs.co.uk atanapi telepon kami di +44 7534055985 sareng urang bakal nambihan saran produk anjeun langsung!


Dupi abdi tiasa nyungkeun langkung seueur barang saatos kuring nempatkeun ordr?

Tangtosna! Ngan lungsur kami pesen dina obrolan langsung, email kami di davidson@ordrs.co.uk atanapi telepon kami di +44 7534055985 - kami bakal milah-milah éta gancang-gancang!


Naha anjeun ngagampangkeun pangiriman dina dinten anu sami?

Leres, kami nyayogikeun pangiriman dina dinten anu sami, Nanging, slot pangiriman terbatas pisan maka tempatkeun ordr anjeun gancang-gancang!


Sabaraha hargana?

Kami ngeusian £ 3.49 per toko pikeun kiriman dina 2 dinten - buku gancang pikeun klaim slot pangiriman dinten anu sami!


Dupi abdi tiasa milih slot pangiriman kuring?

Leres, pas anjeun nempatkeun ordr - kami bakal ngahontal sareng satuju kana slot pangiriman anu pangsaéna pikeun anjeun!


Henteu sadaya barang aya dina halaman wéb anjeun, naha kuring masih tiasa kéngingkeun produk ieu ka kuring?

Teu hariwang!


Kami gaduh bagian daptar dina pamariksaan, anjeun sacara manual tiasa ngetik barang tambahan anu anjeun pikahoyong sareng mayar kanggo aranjeunna di panto ku kartu atanapi kontan.


Alternatipna, kami aktip nambihan produk kana halaman wéb kami - leupaskeun kami pesen dina obrolan langsung, email kami di davidson@ordrs.co.uk atanapi telepon kami dina +44 7534055985 - kami tiasa nambihan produk anu anjeun pikahoyong dina sababaraha menit!


Naon slot pangiriman anu sayogi?

Slot pangiriman béak gancang! Tapi kalolobaanana aya di sonten sareng di akhir minggu - aranjeunna rada fléksibel sareng urang tiasa ngarobihna pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun - cukup ku urang terang iraha anu pangsaéna pikeun anjeun!


Dupi abdi tiasa ngulang ordr anu kuring nempatkeun sateuacanna?

Dina halaman akun, anjeun tiasa mariksa ordrs anjeun anu sateuacanna sareng gampang nyusun deui produk anu sami.


Naha Ordrs beroperasi di akhir minggu?

Leres, kaseueuran slot pangiriman kami sayogi dina akhir minggu!


Naha kuring tiasa kéngingkeun hasil seger tina tukang daging?

Leres, anjeun tiasa, kami gaduh pasangan lokal di Lewisham anu disebat Ameen Butchers & Groceries - dimana anjeun tiasa mésér hasil seger.


Daérah mana anu anjeun sayogi?

Kami beroperasi di handap ieu:

  • Lewisham
  • Peckham
  • Nunhead
  • Camberwell
  • Brixton
  • Dulwich
  • Southwark
  • Bexley
  • Bromley
  • Greenwich

... Tapi kami teras-terasan rék dilegakeun janten ngadaptarkeun buletin kami sareng awas!

Naha aya ordr minimum?

Teu aya méakkeun minimum!


Anjeun tiasa nyéépkeun artos sepeser upami anjeun hoyong - kami henteu kapikiran!


Naha anjeun sanggup nyayogikeun produk sapertos ubi, pisang sareng hasil étnis sanés?

Leres, urang gaduh pasangan lokal anu disebat Ameen Butchers & Groceries anu nyayogikeun hasil Asia, Afrika sareng Karibia kualitas luhur. Kami aktip pilari rék dilegakeun - teundeun kami pesen sareng hayu urang terang mana jinis toko anu anjeun hoyong dina situs kami!


Toko anu mana kuring tiasa ngagaleuh?

Ayeuna, anjeun tiasa balanja ti Tesco, Aldi, Islandia sareng Ameen Butchers & Groceries (mitra lokal kami). Ieu mangrupikeun toko anu pang populerna anu dipésér nalika sidang. Kami aktip pilari rék dilegakeun janten hayu urang terang toko anu anjeun hoyong kami tambahkeun kana halaman wéb kami.


Kumaha carana sangkan eta pagawean?

Kantun nambihan produk anu anjeun hoyong karinjang teras diparios.


Urang teras bakal ngahontal sareng mastikeun slot pangiriman anu paling cocog pikeun kasadiaan anjeun teras nganteurkeun bahan balanjaan anjeun ka panto panto anjeun.


Dupi abdi tiasa mayar kontan dina panangan?

Dina kaseueuran kasus, Ordrs ngan ukur nyandak pangmayaran kartu tina halaman wéb kami sabab ngamungkinkeun kami masihan anjeun pangalaman anu paling aman. Éta ogé nyiptakeun lingkungan kerja anu langkung aman pikeun tim Ordrs kami. Aya sababaraha tunjangan dimana urang tiasa nyandak artos atanapi kartu di panto anu kalebet nyungkeun barang anu sanés dina halaman wéb urang atanapi nambihan langkung seueur produk kana ordr anjeun saatos anjeun nempatkeun.


Dupi anjeun milari driver pangiriman?

Kami henteu ayeuna milari driver pangiriman tapi milari mekarna tim kami dina waktos anu caket. Upami anjeun resep, anjeun tiasa lungsur kami email di davidson@ordrs.co.uk.


Dupi anjeun ngagaduhan aplikasi?

Urang ayeuna teu gaduh aplikasi tapi milari ngadamel aplikasi dina waktos anu payun.


Naha anjeun ngan ukur ngagaduhan toko kelontong dina platform anjeun?

Leres, urang ayeuna ngan ukur museur ka toko kelontong, tapi, urang tiasa nimbangkeun ngembangna jinis toko dina halaman wéb urang.

ght ka bumi anjeun dina dinten anu sami. Pangiriman dinten anu sami.